Υλικά...
Άγριο ραδίκι με έντονα πικρή γεύση, καυκαλήθρα, λίγους γλυκούτσικους ζοχούς, ντελικάτα μυρώνια, λίγα υπόπικρα αντίδια, πικάντικη ρόκα και γλυφό σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, μάραθο και άνηθο ελαιόλαδο και αυθεντικό κρασόξιδο, χοντρό αλάτι, 1 κουταλιά σούπας καβουρδισμένο σουσάμι, 3-4ραπανάκια.
Εκτέλεση…
Καταρχάς πρέπει να καθαρίσετε και να πλύνετε όλα τα χόρτα.Αφαιρέστε τα σκληρά φύλλα και κόφτε τα σε μέτρια κομμάτια. Ρίξτε μέσα σε μια σαλατιέρα διαδοχικά όλα τα χορταράκια και ανακατέψτε καλά. Αλατίστε με χοντρό θαλασσινό αλάτι, ρίχτε άφθονο ελαιόλαδο, μετρημένο ξίδι και ανακατέψτε καλά.Πασπαλίστε τη σαλάτα με μια κουταλιά της σούπας καβουρδισμένο σουσάμι και διακοσμήστε με 3-4 ραπανάκια. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη.