Υλικά...
600 γρ. μπισκότα πτι μπερ τεμαχισμένα σε μικρά κομμάτια, 300 γρ. σοκολάτα, 180 γρ. βούτυρο, 50 γρ. κρέμα γάλακτος, πολύχρωμη τρούφα.
Εκτέλεση…
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο. Την αδειάζουμε πάνω από τα μπισκότα. Ανακατεύουμε πολύ καλά, αφήνουμε λίγο να παγώσει, έτσι ώστε να πλάθουμε τρούφες. Κάθε μπάλα που πλάθουμε τη ρίχνουμε μέσα στην πολύχρωμη τρούφα και την τυλίγουμε. Τις διατηρούμε εκτός ψυγείου.