Υλικά...
2 φέτες σολομού φιλέτο, 2 κουταλιές σούπας μαρινάδα Τεριγιάκι BLUE DRAGON, 120 γρ. σος Τεριγιάκι BLUE DRAGON, 120 γρ. νουντλς ρυζιού πλατιά BLUE DRAGON, 2 κουταλιές γλυκού λάδι.
Εκτέλεση...
Ξεπλένουμε τις φέτες του σολομού με άφθονο νερό και τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και τις περιχύνουμε με τη μαρινάδα Τεριγιάκι. Τις αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένες για μισή ώρα γυρνώντας τες μια φορά ενδιάμεσα και φροντίζοντας ώστε η μαρινάδα να πάει παντού. Προθερμαίνουμε το γκριλ, αλείφουμε τον σολομό με λίγο λάδι και τον ψήνουμε για 3’ από κάθε πλευρά γυρνώντας τον μόνο μια φορά. Εν ω μεταξύ, βράζουμε νερό και περιχύνουμε τα νουντλς μέσα σε ένα βαθύ μπολ. Μετά από 3’ τα σουρώνουμε. Βάζουμε και τη σος Τεριγιάκι σε μια μικρή κατσαρόλα και την ζεσταίνουμε ελαφρώς για 1’ σε μέτρια εστία. Σερβίρουμε τοποθετώντας τις φέτες του σολομού επάνω σε μια στρώση από νουντλς και περιχύνουμε με την σος τεριγιάκι.