ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Μαύρη γάτα σε αγώνα της Μπαρτσελόνα!

Μαύρη γάτα σε αγώνα της Μπαρτσελόνα!

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 10:00



Παρά την παρουσία της μαύρης γάτας, που λέγεται ότι είναι φορέας κακοτυχίας, η Μπατρσελόνα επικράτησε με 3-1 εντ΄΄ος έδρας της Σοσιεδάδ. Παρέμεινε, ωστόσο, 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Η «Μπάρτσα» κόντρα στην επικίνδυνη Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο 9' με τον νεαρό Τέγιο να πλασάρει από πλάγια μετά από ασίστ το Μέσι, και το 1-0 έμεινε έως τη λήξη του πρώτου μέρους, κατά την διάρκεια του οποίου φάνηκε στο αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» και μια μαύρη γάτα! Πολλοί τότε φοβήθηκαν για γκέλα.



Βλέπετε, όσο έμενε το 1-0, η Σοσιεδάδ έδειχνε απειλητικές διαθέσεις. Τελικά, ο Μέσι στο 72' από κοντά με πλασέ, μετά από πάσα του Ντάνι Άλβες πέτυχε το 2-0. Οι Βασκοι απάντησαν αμέσως με τον Κάρλος Βέλα να σκοράρει με πλασέ στο 73', πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των «μπλαουγκράνα»! Τελικά, η Μπαρτσελόνα πήρε το... τρίποντο, έχοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ, μένοντας στο -7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρόμαξαν με Μπούσκετς

Στο 83' ο Μπούσκετς αντικαστάθηκε πάντως λόγω τραυματισμού, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις. Ο άσος της «Μπαρτσα» υπέστη σοβαρό τραύμα στο γόνατο μετά από σύγκρουση με τον Κάρλος Μαρτίνεζ. Μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, ενώ οι Σεσκ Φάμπρεγας και Πέπ Γκουαρντιόλα έδειχναν σοκαρισμένοι με τα χέρια τους στο κεφάλι, ελπίζοντας να μην έχει πάθει μεγάλη ζημιά ο διεθνής άσος.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger