Υλικά...
½ κιλό κιμά από στήθος κοτόπουλο, 1 μικρό ξινόμηλο καθαρισμένο και τριμμένο, ¾ φλιτζανιού περίπου, 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο, ¼ κουταλάκι γλυκού τριμμένο μπαχάρι, 1 κουταλάκι γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1μεγάλο αβγό, ελαφρά χτυπημένο.
Εκτέλεση…
Προθερμάνετε το γκριλ ή την ψησταριά. Σε μεγάλο μπολ αναμείξτε καλά όλα τα υλικά. Με βρεγμένα χέρια σχηματίστε μπιφτέκια με διάμετρο 5 εκ. Ψήστε τα μπιφτέκια και από τις δυο μεριές, σε λαδωμένη σχάρα 6’. Μπορούμε να τα ψήσουμε και από την προηγούμενη και πριν από το σερβίρισμα να ζεσταθούν στους 180˚C για 15’.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ