ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η συνάντηση που θα βγάλει κυβέρνηση;

Η συνάντηση που θα βγάλει κυβέρνηση;

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 | 20:30



Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Το κρίσιμο τετ – α – τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο


18:00
Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου

(Δείτε πλάνα χωρίς ήχο)



17:52 Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπαίνει στην βουλή και από στιγμή σε στιγμή αρχίζει η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Α. Σαμαράς: Κυβέρνηση σωτηρίας με όσο το δυνατόν περισσότερα κόμματα

Το κρίσιμο τετ – α – τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι αποφασισμένος να μην αφήσει αυτή την διερευνητική εντολή να πάει χαμένη και αναμένεται να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου η χώρα να έχει κυβέρνηση με την όσο το δυνατό μεγαλύτερη στήριξη. Τα περιθώρια για την οικονομία στενεύουν δραματικά και ο Αντώνης Σαμαράς ελπίζει πως σήμερα το βράδυ θα υπάρξουν θετικά μηνύματα.

Το μόνο προαπαιτούμενο που έχει θέσει ευθύς εξ αρχής είναι τα κόμματα που θα μετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα να επιθυμούν την συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και την παραμονή της στην χώρα του ευρώ. Θεωρεί επίσης δεδομένο πως θα είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός. «Η ΝΔ πέτυχε μια καθαρή νίκη, δεν μπορεί ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να μην είναι και Πρωθυπουργός» τόνιζαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του.

«Ο Α. Σαμαράς θα καλέσει το σύνολο των πολιτικών αρχηγών για να συνομιλήσει μαζί τους. Δεν θα κάνει μια επιλεκτική επικοινωνία και επιλεκτικού χαρακτήρα συναντήσεις» είπε ο γραμματέας της ΝΔ  Α. Λυκουρέντζος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Realfm στους 97.8

Επίσης οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως θα βγει «λευκός καπνός» καθώς κανένα από τα φιλοευρωπαικά κόμματα αυτή την φορά δεν θα ρισκάρει στο να μην σχηματιστεί αυτή την φορά κυβέρνηση και να οδηγηθεί η χώρα και πάλι σε εκλογές.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί στις 7 το απόγευμα με τον Πάνο Καμμένο και στις 8:30 με τον Φώτη Κουβέλη.


real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger