ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ηλιοκαμμένο δέρμα χωρίς συνέπειες

Ηλιοκαμμένο δέρμα χωρίς συνέπειες

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 15 Μαΐου 2012 | 20:30



Για ένα αποτέλεσμα με 100% επιτυχία ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Το καθαρό δέρμα θα δεχτεί το προϊόν πιο εύκολα, θα προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια. Οπότε για να προετοιμάσετε το δέρμα σας, κάντε πολύ καλή απολέπιση σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, επιμένοντας στις ξηρές περιοχές όπως γόνατα, αγκώνες, αστράγαλοι, φτέρνες – πατούσες και το πάνω μέρος της παλάμης. Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε κάνει τουλάχιστον μια μέρα πριν αποτρίχωση ή ξύρισμα και να μην φοράτε την ίδια μέρα αποσμητικό και άρωμα.

2. Ενυδατώστε τις ξηρές και σκληρές περιοχές του σώματος με μια πλούσια ενυδατική κρέμα, για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το σώμα. Οι περιοχές αυτές είναι: γόνατα, αγκώνες, αστράγαλοι, φτέρνες – πατούσες και το πάνω μέρος της παλάμης.

3. Απλώστε το προϊόν αυτομαυρίσματος σε όλο το σώμα και το πρόσωπο ομοιόμορφα, σε λεπτά στρώματα. Κρατήστε τα γόνατα και τους αγκώνες λυγισμένα όταν απλώνετε το προϊόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάντια μιας χρήσης για να αποφύγετε τους λεκέδες στο εσωτερικό της παλάμης. Αν δεν είστε ακόμη εξοικειωμένη με την εφαρμογή ενός self tanner ζητήστε μια φίλη σας να σας βοηθήσει με τις δύσκολες περιοχές όπως η πλάτη, η μέση, το πίσω μέρος το ποδιών. Μην ξεχάσετε να απλώσετε το προϊόν στον αυχένα, τα αυτιά και στο πίσω μέρος των αυτιών.

4. Για να αποφύγετε τους λεκέδες γύρω από τα νύχια. Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλο το πάνω μέρος της παλάμης, στις άκρες των δαχτύλων κάντε απαλές πινελιές αποφεύγοντας τα νύχια. Στη συνέχεια σκουπίστε τα πετσάκια γύρω από τα νύχια απαλά με ένα νωπό ύφασμα. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και στις πατούσες.

5. Για να αποφύγετε το πορτοκαλί αντιαισθητικό χρώμα, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος.

6. Δώστε χρόνο στο προϊόν για να εξελιχθεί το χρώμα του, ο χρόνος είναι ανάλογος με το κάθε προϊόν και τα συστατικά του, οπότε περιμένετε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία του. Όσο περιμένετε μην φορέσετε ρούχα, μην καθίσετε πουθενά, μην ακουμπάτε το σώμα και το πρόσωπο σας και προσπαθήστε να μην ιδρώσετε. Αφού περάσει ο χρόνος αναμονής φορέστε άνετα και σκουρόχρωμα ρούχα, για τουλάχιστον μια μέρα.

7. Να κάνετε μπάνιο μετά από περίπου 12 ώρες ή μετά από το χρονικό διάστημα που αναγράφεται στην συσκευασία του προϊόντος.
Διατήρηση του χρώματος:

1. Ενυδατώστε το δέρμα σας καθημερινά με μια πλούσια κρέμα σώματος χωρίς AHA (οξέα φρούτων) και αλκοόλ. Επίσης, αποφύγετε τα προϊόντα λεύκανσης αν έχετε πανάδες – κηλίδες, προϊόντα που καθυστερούν την ανάπτυξη των τριχών μετά από αποτρίχωση και προϊόντα κατά της ακμής.

2. Προτιμήστε τις ειδικές κρέμες που διατηρούν το μαύρισμα γιατί περιέχουν κατάλληλα συστατικά που δεν αλλοιώνουν το χρώμα. Η καθημερινή ενυδάτωση προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα στο ηλιοκαμένο δέρμα.

3. Να μην κάνετε απολέπιση και να μην χρησιμοποιείτε σκληρά σφουγγαράκια στο μπάνιο, μόνο σε περίπτωση που το αναγράφουν οι οδηγίες του προϊόντος.

4. Να σκουπίζεστε ταμπονάροντας την πετσέτα πάνω στο σώμα.

5. Να μη κολυμπάτε σε πισίνα τις πρώτες μέρες, το χλώριο μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα σας.

6. Το ότι μαυρίσατε με φυσικό και ακίνδυνο τρόπο, δεν σημαίνει ότι το δέρμα σας δεν χρειάζεται προστασία. Οπότε μην παραμελείτε να φοράτε το αντηλιακό σας καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα.

Πηγή: jenny.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger