ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Εκτός μάχης ο Κουίνσι

Εκτός μάχης ο Κουίνσι

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 15 Μαΐου 2012 | 21:00



Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει του αυριανού αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο Κουίνσι νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή. Αναγκαστικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρέπει να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Σε... μιάμιση προπόνηση ενδεκάδα δεν έδειξε ο Φερέιρα. Είναι πιθανό πάντως να κάνει μια - δύο αλλαγές, πέραν της αναγκαστικής με τον Κουίνσι. Σταθερός υπερασπιστής της εστίας του Παναθηναϊκού θα είναι ο Καρνέζης. Δεξιό μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Καντέ με Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι σίγουρα ο Σιμάο και μαζί του θα είναι ο Κατσουράνης ενώ πιο μπροστά θα παίξει ο Κλέιτον. Στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Χριστοδουλόπουλος, στα δεξιά ο Ζέκα και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τοτσέ.

Πέραν του Κουίνσι ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Ρούντολφ, Σπυρόπουλος. Εκτός από αυτούς τους τέσσερις εκτός αποστολής έμειναν οι Καπίνο, Λέτο, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger