ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εκλογές με Κυβέρνηση Πικραμένου (λαού)!!!

Εκλογές με Κυβέρνηση Πικραμένου (λαού)!!!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 15 Μαΐου 2012 | 23:20



Εκλο-yes γιατί δεν πάει άλλο.
Εκλο-yes γιατί τόση σαχλαμάρα δεν αντέχεται.
Ο λαός δεν θα έχει άλλοθι αυτήν την φορά ότι δεν ήξερε, ότι ήταν ο θυμός που έπαιξε ρόλο, η «σίγουρη» συγκυβέρνηση, η αριστερή προοπτική διακυβέρνησης, η πανσέληνος , ο ανάδρομος Ερμής, ο «κατηφορικός» μισθός ή οτιδήποτε άλλο.
Κορυφαία η υπηρεσιακή Κυβέρνηση που θα μας οδηγήσει στις εκλογές: Κυβέρνηση Πικραμένου (λαού).
Ξεκούραστες εκλογές για τους βουλευτές: μπαίνουν στη λίστα και πάνε για μπάνια.
Από τα μπάνια του λαού, στα μπάνια του βουλευτού
Ο ΣΥΡΙΖΑ προνοητικός, δεν έκλεισε καν τα εκλογικά του κέντρα, στα οποία συρρέουν πλήθος κόσμου για ένα διορισμό (100 χιλιάδες θα διορίσει ο Αλέξης)
Ο Παπαδημούλης είπε ότι ο Αλαβάνος είναι χειρότερος από τη Μέρκελ: σαν εξωτερική εμφάνιση, σαν προσωπικότητα, δεν διευκρίνισε.
Ο Π. Τατσόπουλος είναι ήδη περιζήτητος σε όλα τα εκλογικά πάνελ: θα τον κρατήσει ο Αλέξης λίγες μέρες σε «καταστολή» και σε διαβούλευση με τον μπαρμπα-Θωμά και μετά θα τον ρίξει στην προεκλογική αρένα…
Νερά, «καντήλια» όλα επιτρέπονται…

Ο λαός θα τιμωρήσει όσους προβοκάρουν τον Καμμένο και στέλνουν έγγραφα αντ’ αυτού.
Οι ψηφοφόροι θα τιμωρήσουν όσους αμφισβητούν τον Τέρενς Κουίκ και θα τον αναδείξουν σε «Κουικάρα»…
Ο Γ. Μανώλης φέρεται δυσαρεστημένος και ζητά επαρκείς εξηγήσεις. Πρόκειται καθαρά περί παρεξήγησης. Δεν κατάλαβε ο ΑΝΕΛ τι δημοσιοποιείται και τι όχι…
Και γιατί μόνο τον Καιάδα (που έγινε ήδη σταρ) όταν μπορούμε αν στείλουμε στη Βουλή τον Άδη, τον Πλούτωνα, τον Κέρβερο, τον Χάροντα και άλλους υποψηφίους που σηματοδοτούν τη χαρά της ζωής;
Ο Βενιζέλος δήλωσε σε δραματικούς τόνους: «Η χώρα οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές υπό πολύ άσχημες συνθήκες, επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στυγνό κομματικό τους συμφέρον» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του από τα γραφεία του κόμματος, μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Όσοι προέταξαν το κομματικό τους συμφέρον παρερμήνευσαν την επιθυμία του λαού, ο οποίος δεν ήθελε νέα προσφυγή στις κάλπες τόνισε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε: «Πηγαίνουμε αναγκαστικά σε εκλογές, ας πάμε ενωμένοι και για το όνομα του Θεού ας μην πάμε προς το χειρότερο».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «ο Πάνος Καμμένος διατύπωσε πρόταση να στηρίξουμε κυβέρνηση Καμμένου για την καταγγελία του Μνημονίου. Δεν μπορέσαμε να την κάνουμε δεκτή, γιατί δεν ήταν αυτή η εντολή του λαού».
Στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν αποκωδικοποιήσει την  μία και μοναδική εντολή του λαού, που ήταν ο Πάνος Καμμένος να ηγηθεί της χώρας και να οδηγήσει μόνος ως «άλλος Μωυσής», τη φυλή των Ελλήνων στη γη της επαγγελίας…
Ενώ ο Κουβέλης με τη φράση «ελληνικέ λαέ, έκανα ότι μπορούσα», ανακοίνωσε την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη συγκρότηση κυβέρνησης και άφησε σαφή υπονοούμενα για «κάποιους που οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές με βάση το κομματικό τους συμφέρον»
Δεν μας πάει πουθενά το μυαλό και ο κύριος Φώτης δεν μαρτυρά ποιους εννοεί…


http://www.antinews.gr/
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger