ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πλιγούρι

Πλιγούρι

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 | 20:00


Υλικά...
2 φλιτζάνια τσαγιού πλιγούρι, 7 ½ φλιτζάνια τσαγιού νερό, 2 γεμάτες κουταλιές σούπας βούτυρο, λίγο αλάτι, τυρί τριμμένο. 







Πηγή φωτο: interasiastore.blogspot.com

Εκτέλεση… 
Βάζετε σε ένα μπολ το πλιγούρι και ρίχνετε 6 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό. Αφήνετε να μείνει, για να μουσκέψει μια νύχτα. Την επομένη βράζετε μέσα στη χύτρα το υπόλοιπο νερό και ρίχνετε το βούτυρο, το αλάτι και το πλιγούρι. Το ανακατεύετε και όταν αρχίσει, να βράζει σκεπάζετε τη χύτρα. Μόλις αρχίσει η βαλβίδα να κινείται ελαττώνετε τη φωτιά. Αφήνετε το πλιγούρι να σιγοψηθεί επί 25’. 


Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger