ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Στον Ντέμη τα ηνία

Στον Ντέμη τα ηνία

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 | 20:40



 Ο μοναδικός άνθρωπος που φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης. Δεν είναι μόνο η εκταμίευση του δανείου, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, που διευκόλυνε την Ένωση όσον αφορά στην αδειοδότηση αλλά και η συνεχής αναζήτησης χρηματοδοτών που θα ενισχύσει την προσπάθεια εύρεσης εσόδων που θα βελτιώσουν την κατάσταση στην ομάδα και θα την οδηγήσουν στην εξυγίανση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές με εταιρία που θα αναλάβει την χορηγία της ομάδας για την επόμενη τριετία αλλά κρατά «κλειστά» τα χαρτιά του. Μέχρι να έχει κάτι οριστικό στα χέρια του δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», αναφέρει: "Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι έχει πάρει απόφαση στις 25/4, να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία και όχι να στηρίξει κάποια άλλη επιλογή. Θα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Νικολαϊδης". Παράλληλα η εφημερίδα σημειώνει: "Πήγε στην Εφορία και έχει πλέον όλα τα στοιχεία για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Φεύγει σήμερα για Αλεξανδρούπολη κι επιστρέφει την Τετάρτη του Πάσχα για κρίσιμες συναντήσεις. Θέλει να μαζέψεις 10 εκατ. ευρώ κι έχει μέχρι στιγμής "εξασφαλισμένα" τα 4 εκατ. ευρώ. 16.000 διαρκείας ο στόχος του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. "Ταβάνι" οι 350.000 ευρώ για τα συμβόλαια των παικτών".
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger