ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Με Λάζαρο στην κορυφή

Με Λάζαρο στην κορυφή

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 | 22:50



Μπορεί ο Σεμπάστιαν Λέτο να παρακολουθήσει άλλο ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού από την εξέδρα αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται αποφασισμένος να επαναφέρει το σύστημα χωρίς κλασικό σέντερ φορ. Το ρόλο του Λέτο κατά τα φαινόμενα θα αναλάβει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Στη δοκιμή της σημερινής προπόνησης ο Φερέιρα έβαλε στα αριστερά τον Κουίνσι, στα δεξιά τον Ζέκα, επιτελικό χαφ τον Κλέιτον και στην κορυφή τον Χριστοδουλόπουλο. Η επιστροφή του Κουίνσι που αποθεραπεύτηκε και του Ζέκα που εξέτισε την ποινή του, γεμίζουν με λύσεις το μεσοεπιθετικό κομμάτι του Παναθηναϊκού. Η πολύ καλή κατάσταση του Χριστοδουλόπουλου δεν περνάει φυσικά απαρατήρητη από τον Φερέιρα, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα θυσιάσει τον Τοτσέ.

Από εκεί και πέρα η σημερινή δοκιμή ενδεκάδας εμπεριείχε και τον Καραγκούνη αντί του Κατσουράνη, αλλά αυτό συνέβη διότι ο τελευταίος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω της συμμετοχής του στο φιλικό της Ελλάδας με το Βέλγιο. Κατά τα λοιπά οι Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Βιτόλο πλαισιώνουν το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Υπενθυμίζεται ότι ο Σιμάο είναι τιμωρημένος. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο, Ρούντολφ, θεραπεία ακολούθησε ο Πετρόπουλος ενώ ο Σεϊταρίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα.


Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger