ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το ερώτημα «είμαι όμορφη;» εξαπλώνεται στο διαδίκτυο

Το ερώτημα «είμαι όμορφη;» εξαπλώνεται στο διαδίκτυο

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 | 08:10


 Ένα πρωτοφανές φαινόμενο παρατηρείται τελευταία στο You Tube μεταξύ εφήβων, με σκοπό να δώσουν απάντηση σε... μεγάλα ερωτήματα  
Ένα πρωτοφανές φαινόμενο παρατηρείται τελευταία στο You Tube μεταξύ εφήβων, με σκοπό να δώσουν απάντηση σε... μεγάλα ερωτήματα
Το μικρό κορίτσι παρουσιάζει το πρόσωπό του μπροστά στην κάμερα και αναρωτιέται... «Είμαι όμορφη ή άσχημη;»
«Πολλοί με αποκαλούν άσχημη, και νομίζω πως είμαι. Νομίζω πως είμαι άσχημη και χοντρή», εξομολογείται με την εφηβική της φωνή, καλώντας εκατομμύρια χρήστες του You Tube να αποφασίσουν. Και εκείνοι αποφάσισαν.
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από ένα χρόνο περίπου έχει περισσότερα από 4 εκατομμύρια «κλικς» και πάνω από 107.000 ανώνυμα σχόλια, που κυρίως δίνουν απαντήσεις γεμάτες... ειρωνεία.
Το βίντεο αποτελεί δείγμα ενός φαινομένου που εξαπλώνεται ευρέως στο ίντερνετ, μέσω You Tube, και είναι αρκετά ανησυχητικό, αναφέρει το AP. Κορίτσια αλλά και αγόρια, σε μικρή ηλικία, ακόμη και 10 ετών, δημιουργούν βίντεο μόνοι τους, μέσω της εξοικείωσής τους με τις νέες τεχνολογίες, και αναζητούν «απάντηση» στα εφηβικά τους ερωτήματα, μέσω You Tube, με αντίστοιχα αποτελέσματα.
Όπως σημειώνουν οι ειδικοί, ανάλογα περίεργα φαινόμενα διαδικτυακών...  «δημοσκοπήσεων» έχουν συναντηθεί και στο παρελθών, αλλά με δεδομένο ότι όλο και περισσότεροι νέοι περνούν τη ζωή τους ουσιαστικά στο ίντερνετ τέτοια βίντεο γίνονται όλο και πιο συχνά.
Σε κάποια περιστατικά, μάλιστα, το αρνητικό feedback από τέτοια.. ερωτήματα έχει προκαλέσει μέχρι και ψυχολογικές διαταραχές στους μικρούς χρήστες. Από την άλλη, οι παιδόφιλοι που «σερφάρουν» ανενόχλητοι στο ίντερνετ θέτουν έναν ακόμη σοβαρότερο κίνδυνο.
Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή σε γονείς, για την προστασία των παιδιών από τους κινδύνους που κρύβει το ίντερνετ, όπως αυτόν.




24h NewsRoom



Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger