Υλικά...
Φύλλα από παντζάρια, 1 ματσάκι ρόκα, 2-3 κουταλιές σούπας ηλιόσπορο, 1/3 φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο, 1 κουταλιά σούπας ξίδι, αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση…
Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα φύλλα από τα παντζάρια. Τα σκουπίζετε και τα κόβετε σε κομμάτια. Κάνετε το ίδιο και με τη ρόκα. Ροδίζετε τον ηλιόσπορο σε αντικολλητικό τηγάνι. Τοποθετείτε τα παντζαρόφυλλα, ανακατεμένα με τη ρόκα, σε σαλατιέρα και πασπαλίζετε με τον ηλιόσπορο. Αναμιγνύετε το ελαιόλαδο με ξίδι, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνετε με το μείγμα τη σαλάτα και σερβίρετε αμέσως.