Υλικά...
100 γρ. αμύγδαλο λευκό, 50 γρ. ζάχαρη.
Εκτέλεση…
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λίγη-λίγη τη ζάχαρη. Όταν η ζάχαρη καραμελώσει, ρίχνουμε και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου καραμελώσουν τα αμύγδαλα. τα απλώνουμε σε μια λαδόκολλα ή σε επιφάνεια σιλικόνης και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Με τον παραπάνω τρόπο μπορούμε να καραμελώσουμε όποιον ξηρό καρπό θέλουμε.