ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Καραμελωμένα αμύγδαλα

Καραμελωμένα αμύγδαλα

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 | 20:50


Υλικά...
100 γρ. αμύγδαλο λευκό, 50 γρ. ζάχαρη. 










Εκτέλεση… 
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λίγη-λίγη τη ζάχαρη. Όταν η ζάχαρη καραμελώσει, ρίχνουμε και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου καραμελώσουν τα αμύγδαλα. τα απλώνουμε σε μια λαδόκολλα ή σε επιφάνεια σιλικόνης και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Με τον παραπάνω τρόπο μπορούμε να καραμελώσουμε όποιον ξηρό καρπό θέλουμε. 


Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger