Υλικά...
1 φλιτζάνι ξέχειλο μυζήθρα ή ανθότυρο, 4 κουταλιές σούπας μασκαρπόνε, 2 κουταλιές σούπας γάλα, αλάτι και πιπέρι, 1 κρόκο αβγού, ½ φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα, 1 φλιτζάνι κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο, 1 πακέτο πένες.
Εκτέλεση…
Σε γαβάθα, ανακατέψτε μαζί τη μυζήθρα, το μασκαρπόνε και το γάλα. Ανακατεύοντας προσθέστε τον κρόκο, το καρύδι και το κρεμμυδάκι. Βράστε τις πένες όσο προτείνει η συσκευασία και στραγγίστε. Με το μείγμα της μυζήθρας ανακατέψτε τα στραγγισμένα ζυμαρικά, προσθέτοντας λίγο από το νερό τους.