Υλικά...
750 γρ. μοσχαρίσιο κότσι χωρίς κόκαλο, 2 ξερά κρεμμύδια, 500 γρ. μανιτάρια, 2 πατάτες, 2 καρότα, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα, 1 κουταλάκι γλυκού σπόρους γλυκάνισου, 1 κουταλάκι γλυκού καυτερή πάπρικα, 1 φλιτζάνι ξανθιά μπίρα, 2 φλιτζάνια ζωμός κρέατος, ½ φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι, λίγο αλεύρι, ελαιόλαδο, αλάτι.
Εκτέλεση…
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Τα αλατίζετε, τα αλευρώνετε και τα σοτάρετε σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Τα βγάζετε σε ένα ταψάκι για να τα προσθέσετε αργότερα στο φαγητό. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά, τα σοτάρετε σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και τα αφήνετε για αρκετή ώρα σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Ρίχνετε στην κατσαρόλα με τα σοταρισμένα λαχανικά το κρέας, την μπίρα, το ζωμό κρέατος, τη μαντζουράνα, τα μπαχαρικά και αλατίζετε. Βράζετε σε μέτρια φωτιά περίπου για 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Όταν γίνει το φαγητό, το κατεβάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε το γιαούρτι, ανακατεύετε και σερβίρετε.