ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ξανά αναβολή σε Football League-Football League 2

Ξανά αναβολή σε Football League-Football League 2

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 22:15


Kαι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο- κατά πάσα πιθανότητα- δεν θα διεξαχθούν αγώνες στα πρωταθλήματα της Football League - Football League 2
Η Ένωση ανέβαλε εκ νέου το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο είχε προγραμματιστεί με βασικό θέμα το οικονομικό, για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου. Ο ένας λόγος ήταν η αυριανή απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Ο άλλος, ότι και χθες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την ΟΠΑΠ Α.Ε. σχετικά με τη χορηγία, η οποία θα βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο την Ένωση.
Αν δεν βρεθεί λύση ως και τη Πέμπτη με την ΟΠΑΠ Α.Ε., για παράλληλα να ξεπεραστεί ο "σκόπελος" με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τότε και οι αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου φαίνεται να οδεύουν προς αναβολή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η προγραμματισμένη συνεδρίαση για την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 14.00΄ αναβάλλεται και ορίζεται για την Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 14.00΄, στα γραφεία της Football League- Football League 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ περί αποχής των μελών του- ποδοσφαιριστών.
2. Ενημέρωση σχετικά με ΟΠΑΠ.
3. LA VIE.
4. Διάφορα Θέματα».



woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger