ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η νέα Ferrari είναι... εδώ! (video, photos)

Η νέα Ferrari είναι... εδώ! (video, photos)

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 | 00:15


              Με όνειρα για επιστροφή στην κορυφή, η Ferrari παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της
Αν και ο χιονιάς της χάλασε τα σχέδια αναφορικά με την τελετή παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου, οι άνθρωποι της Ferrari αποκάλυψαν το νέο τους δημιούργημα, που θα φέρει την κωδική ονομασία F2012, σε live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα τους.
Το νέο κατακόκκινο μονοθέσιο έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της Scuderia, που ευελπιστούν μέσα από αυτό να δουν την ομάδα τους να... βαδίζει στο δρόμο της δόξας.
Υπο την καθοδήγηση του Πατ Φράι, οι άνθρωποι της Ferrari προσπάθησαν να δημιουργήσουν το νέο μονοθέσιο με μια ριζοσπαστική προσέγγιση.
Ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο από την ομάδα, αν θα καταφέρει να τρέξει - έστω και μερικά χιλιόμετρα - την επόμενη εβδομάδα στην Χερέθ, όπου θα γίνουν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές.



Παρόντες στην παρουσίαση ήταν - όπως εξάλλου συνηθίζεται - οι πιλότοι της ομάδας Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα και το αφεντικό της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι.
«Φαίνεται πολύ επιθετικό. Αυτό είναι μέρος των ονείρων μου, πραγματικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο νέο μονοθέσιο», ανέφερε ο Μάσα, ενώ από την πλευρά του ο Αλόνσο σχολίασε:
«Το νέο μονοθέσιο φαίνεται διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να έχουμε πάντα μία θέση στο πόντιουμ. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, την επόμενη εβδομάδα στις δοκιμές στην πίστα της Χερέθ, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Το αφεντικό της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι από την πλευρά του είπε:
«Είμαι σίγουρος ότι το μονοθέσιο μας θα νικήσει από την αρχή. Έχουμε πάρει αρκετά μαθήματα από το παρελθόν και έχουμε πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όλες μας οι προσπάθειες θα παρουσιαστούν μέσα απ΄αυτό το μονοθέσιο».

Για τον Αλόνσο είπε:
«Για τον Φερνάντο δεν έχω να προσθέσω κάτι σχετικά με τις ικανότητές του. Σε μια δύσκολη χρονιά επέκτεινε την συνεργασία του μαζί μας για πολλά χρόνια - γεγονός που δείχνει την ευθύνη του».
Ενω, για τον Μάσα σχολίασε: «Ο Φελίπε είναι στην Formula 1 δέκα χρόνια και πάντα με την Ferrari, πάντα με εμάς, Ένα υπέροχο, υπέροχο ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι φέτος ύστερα από μια δύσκολη χρονιά θα δείξει τη μεγάλη του αξία».
Δείτε το video από την παρουσίαση:




woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger