ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » «Με την ποιότητά του ο Ολυμπιακός μπορεί...»

«Με την ποιότητά του ο Ολυμπιακός μπορεί...»

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 | 00:07


              Έχει... φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο Γιαννάκης Οκκάς μίλησε στο woop.gr για το μεγάλο ματς της Τούμπας
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Γιαννάκη Οκκά δεν χρειάζονται.
Ο Κύπριος επιθετικός που έχει μοιράσει 6 χρόνια της καριέρας του (από τρία) σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις ιδιαιτερότητες που κρύβει ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα.
Ο νυν επιθετικός της Ανόρθωσης, τόνισε στο woop.gr ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει στην Θεσσαλονίκη, αν και ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.
Μας μίλησε για τα γούρια που έχει ο κάθε παίκτης πριν από κάθε τέτοιο σημαντικό ματς, την προετοιμασία που κάνει και εξέφρασε την σιγουριά του ότι «θα δούμε ένα καλό ματς», με την ευχή «να νικήσει ο καλύτερος».
Η συνέντευξή τού Γιαννάκη Οκκά στο woop.gr:
Καλησπέρα Γιάννη. Την ερχόμενη Κυριακή έχουμε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ένα ματς το οποίο έχεις... φάει με το κουτάλι. Πριν από τόσο σημαντικά ματς οι παίκτες προετοιμάζονται διαφορετικά;
«Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα δικά του γούρια και τον δικό του τρόπο προετοιμασίας τέτοιων παιχνιδιών που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες και που οι καταστάσεις είναι διαφορετικές. Στο καθημερινό πρόγραμμα των παικτών δεν αλλάζουν πολλά, αλλά όπως και να έχει ο κάθε επαγγελματίας το σκέφτεται διαφορετικά. Αυτά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερα και βοηθούν τους παίκτες να σκεφτούν και να αναλύσουν το δικό τους παιχνίδι και πως μπορούν να το προσαρμόσουν πάνω σε αυτά τα ξεχωριστά ματς. Είναι ένα ντέρμπι, μια κόντρα μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων».

Δεδομένης της διαφοράς από την κορυφή, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τούμπα με τη νίκη να είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλει. Βάσει της δυναμικής των δύο ομάδων και της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται, μπορεί να τα καταφέρει;
«Όντως ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη. Όμως είτε είναι στο -5, είτε στο +5 μόνο για τη νίκη πηγαίνει. Από την άλλη όμως αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, που όπως γνωρίζετε, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο, θα θέλει να αποδείξει ότι αυτό το ματς ήταν μια αρνητική παρένθενση. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι πάντως.
Σίγουρα για τον Ολυμπιακό είναι πιο κρίσιμο στο δρόμο που διανύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιθανή απώλεια θα τον φέρει πιο πίσω από την κορυφή και θα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Πιθανότητες για το ποιος θα νικήσει δεν μπορούμε να δώσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του ότι θα έχει τον κόσμο με το ππλευρό του, αλλά μόνο του αυτό δεν λέει κάτι σπουδαίο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει δύσκολο έργο ο Ολυμπιακός».
Έχοντας αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ και με την φανέλα της ΑΕΚ αλλά και του Ολυμπιακού, με ποια από τις δύο ομάδες ένιωσες ότι είχες πιο... θερμή υποδοχή;
«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει δύσκολες υποδοχές στην Θεσσαλονίκη. Γνωρίζετε την κόντρα που υπάρχει. Ελπίζω όμως αυτή η διαμάχη να μην επηρεάσει το ματς. Στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν αυτά. Οι κόντρες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά σιγά-σιγά θα πρέπει να μην έχουν αρνητικό αντίκτηπο στο ποδόσφαιρο».

Η ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ τού Ολυμπιακού μπορεί να υπερκεράσει την «καυτή» Τούμπα;
«Έχει αρκετή ποιότητα ο Ολυμπιακός. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ελπίζω να μην επηρεαστούν από την Τούμπα που μαζί με το Καραϊσκάκη είναι πιο καυτές έδρες - χωρίς φυσικά να θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες. Πιστεύω πως δεν θα επηρεαστούν. Είναι μια δυνατή έδρα, αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να τα καταφέρει».
Έχεις αγωνιστεί με τα χρώματα και των δύο ομάδων. Τη μέρα του αγώνα θα υποστηρίζεις μία από τις δυο ομάδες;
«Δεν θέλω να συζητάω γι' αυτό το θέμα. Έπαιξα και στις δύο ομάδες από τρία χρόνια. Πήρα μοναδικές εμπειρίες και από τις δύο και πραγματικά εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος».

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger