ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στο πλευρό της Demi o Bruce

Στο πλευρό της Demi o Bruce

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 | 23:00



Επιτέλους έκανε την εμφάνιση του ο Ashton Kutcher που ύστερα από μία εβδομάδα, επισκέφθηκε την τέως σύζυγό του Demi Moore. Λίγες ώρες αργότερα τις πύλες της έπαυλης περνούσε και ο πρώην Bruce Willis. Σύμφωνα με πηγές, ο ηθοποιός είχε ικετέψει την Demi να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε, από τον Νοέμβριο, προτού ακόμη εκείνη ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον Ashton, αλλά οι συμβουλές του δεν εισακούστηκαν. Όπως τόνισε η πηγή στο περιοδικό People, σύμφωνα με την Daily Mail: «Ο Bruce ανησυχούσε γι’ αυτήν και ήθελε να γίνει καλά. Πολλοί από τους φίλους της ήθελαν το ίδιο πράγμα αλλά εκείνη δεν άκουγε κανένα».



Μετά την κατάρρευσή της την προηγούμενη εβδομάδα, πηγές αναφέρουν ότι η Demi αισθάνεται ντροπιασμένη για την έκταση που πήρε το θέμα της υγείας της, ενώ και οι τρεις κόρες της βρίσκονται στο πλευρό της φανερά ανήσυχες για τη μητέρα τους. Η 49χρονη σταρ δεν τρώει σχεδόν καθόλου, πηγαίνει διαρκώς σε πάρτι και μάχεται τις ανασφάλειές της, ενώ στηρίζεται στην παρηγοριά και την παρέα της μεγαλύτερης κόρης της, Rummer, 23 χρονών σήμερα.

Ο Bruce έμεινε αρκετές ώρες κοντά στην πρώην σύζυγό του, αν και ο ίδιος περιμένει παιδί με τη νυν σύζυγό του Emma Hemming. Έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την Demi, αν και χώρισαν από το 2000.



Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η Demi είναι πολύ απογοητευμένη για την πορεία της κινηματογραφικής της καριέρας, ιδίως τους τελευταίους 18 μήνες. Φημολογείται ότι προσπάθησε να... αυξήσει τις πιθανότητες για έναν ρόλο βγαίνοντας συχνά με τη Rumer που ήδη κάνει την τηλεοπτική της καριέρα με συμμετοχές σε σειρές όπως το 90210.

«Ένας από τους λόγους που η Demi έχει εμμονή να μείνει νέα είναι γιατί αισθάνεται πως αν βγαίνει έξω με την κόρη της αυτό ίσως τη βοηθήσει να της προσφέρουν ένα ρόλο που ίσως να ταίριαζε σε νεότερη ηθοποιό», τόνισε πηγή. Πρόσφατα αποσύρθηκε από το «Βαθύ Λαρύγγι» όπου θα υποδυόταν τη φεμινίστρια Gloria Steinem, ρόλο που πήρε τελικά η Sarah Jessica Parker.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές η Demi αρνήθηκε να εισαχθεί σε κλινική απεξάρτησης, αν και οι κόρες της επέμειναν να αναζητήσει βοήθεια.


real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger