Υλικά...
100 γρ. μπισκότα ratafia, 4 κουταλιές λικέρ αμύγδαλο, 410 γρ. φέτες ροδάκινο κονσέρβα στραγγισμένες, 4 κουταλιές έτοιμη κρέμα custard, 200 γρ. κρέμα γάλακτος.
Εκτέλεση…
Θρυμματίζετε 25 γρ. από τα μπισκότα και τα αφήνετε στην άκρη. Μοιράζετε τα υπόλοιπα σε 4 ψηλά ποτήρια και τα περιχύνετε με το λικέρ. Τακτοποιείτε επάνω τις φέτες από το ροδάκινο και σκεπάζετε με την κρέμα. Μοιράζετε επάνω την κρέμα γάλακτος και βάζετε στο ψυγείο για 30’ να παγώσουν. Διακοσμείτε με τα θρυμματισμένα μπισκότα, τριμμένη σοκολάτα, ξύσμα πορτοκαλιού και φυλλαράκια δυόσμου.