ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Οι «κανονιέρηδες»… σκόρπισαν τα «ρόδα»

Οι «κανονιέρηδες»… σκόρπισαν τα «ρόδα»

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 | 09:40



Με θριαμβευτικό τρόπο επέστρεψε η Άρσεναλ στις επιτυχίες της στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «κανονιέρηδες» σκόρπισαν με 7-1 τη Μπλάκμπερν για την 24η αγωνιστική στο «Εμιρέιτς», με τον Φαν Πέρσι να πετυχαίνει τρία γκολ, δυο ο Οξλέιν-Τσάμπερλεϊν και από ένα Αρτέτα και Ανρί.

Η ομάδα του Λονδίνου, μετά από 4 παιχνίδια στα οποία μετρούσε τρεις ήττες (Φούλαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σουόνσι) και μια ισοπαλία (Μπόλτον), «ξέσπασε» στα κακόμοιρα τα «ρόδα», τα οποία παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Άρσεναλ μέσα στο 2012 και έτσι κάλυψε μέρος από το χαμένο έδαφος.



Μόλις στο 2’ ο Φάν Πέρσι έκανε το 1-0, μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Κοκελέν στον Γουόλκοτ και πάσα… πάρε βάλε του τελευταίου στον Ολλανδό άσο. Παρότι οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία, τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει η φιλοξενούμενη στο 30’. Το 1-1 έκανε ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν με εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή!

Η Άρσεναλ συνέχισε να έχει πάντως το πάνω χέρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο
Φαν Πέρσι πέτυχε το 2-1 στο 38’! Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν μάλιστα δυο αργότερα το 3-1 με τέρμα του Τσάμπερλεϊν, εκμεταλλευόμενος και τη δύναμή του. Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη για τη Μπλάκμπερν, όταν στο 43’ αποβλήθηκε ο
Γκαέλ Ζιβέ, με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Ολλανδό αρχηγό της Άρσεναλ.

Στην επανάληψη και με παίκτη περισσότερο, οι «κανονιέρηδες» έκαναν το 4-1 στο 50’ με δυνατό σουτ του Αρτέτα έξω από ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 53’ ο Τσάμπερλεϊν διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 53’. Ο Γουόλκοτ έφυγε σαν άνεμος από τα δεξιά και έδωσε την ασίστ στον νεαρό φορ, που δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 5-1. Στο 61’ ο Φαν Πέρσι ολοκλήρωσε τη μαγική του μέρα με το τρίτο του γκολ, κάνοντας το 6-1.

Στη συνέχεια, ο Αρσέν Βενγκέρ πέρασε μέσα και τους Ανρί και Σανιά, και ο πρώτος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να σκοράρει στο 90’+3 και να διαμορφώνει το τελικό 7-1, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger