500 γρ. τριβελάκι ολικής άλεσης, 60 γρ. σάλτσα ντομάτας με πιπεριές και ελιές, 1 πορτοκαλί πιπεριά, 1 κίτρινη πιπεριά, 1 πράσινη πιπεριά, 30 γρ. ψιλοκομμένα φουντούκια, ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση…
Βράζετε το τριβελάκι σε βραστό αλατισμένο νερό για 9-11’ και στη συνέχεια το σουρώνετε. Κόβετε τις πιπεριές σε μπαστουνάκι και στην ίδια κατσαρόλα που βράσατε το τριβελάκι προσθέτετε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Σοτάρετε τις πιπεριές χαμηλώνοντας την φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτετε τα ψιλοκομμένα φουντούκια και τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτετε και το βρασμένο τριβελάκι και ανακατεύετε καλά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.