Υλικά...
700 γρ. καρότα, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος, λίγο μοσχοκάρυδο, ανάμεικτα μπαχαρικά, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι.
Εκτέλεση…
Βάζετε σε κατσαρόλα 700 γρ. καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες. Βράζετε για 20’, να μαλακώσουν. Στραγγίζετε και αδειάζετε σε μπλέντερ να γίνουν πουρές. Προσθέτετε 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος. Λίγο μοσχοκάρυδο και ανάμεικτα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε και αδειάζετε σε μπολ. Σερβίρετε ζεστός.