Υλικά...
1 μπαγκέτα μπριός κομμένη σε λεπτές φετούλες, 100 γρ. φρέσκο βούτυρο ανάλατο, 50 γρ. βρασμένη πιπεριά Φλωρίνης, 20 φετούλες foie gras entier, 2 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένη τρούφα.
Εκτέλεση…
Αφήνετε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τη βρασμένη πιπεριά Φλωρίνης και τα δουλεύετε μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής κοκκινωπός πολτός. Τον βάζετε για λίγο στο ψυγείο να δέσει. Αλείφετε τις φετούλες της μπαγκέτας με το βούτυρο. Ακουμπάτε επάνω τις φετούλες από το foie gras entire και πάνω σε κάθε φετούλα βάζετε 1 κομματάκι μαύρης τρούφας.