Υλικά...
300 γρ. κουβερτούρα, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, 1 κουταλιά γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ, 1 κουταλιά σούπας μέλι, ξύσμα από 2 λάιμ, κακάο και άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη.
Εκτέλεση…
Κόβετε την κουβερτούρα σε μικρότερα κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Όταν λιώσει προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το μέλι, το τζίντζερ και το ξύσμα λάιμ. Ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Πλάθετε τις τρούφες και τις ακουμπάτε σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητική λαδόκολλα. Βάζετε σε δυο πιάτα ξεχωριστά κακάο και άχνη ζάχαρη. Διατηρείτε τις τρούφες στο ψυγείο μέχρι να τις σερβίρετε.