Υλικά...
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι μπασμάτι, ½ φλιτζάνι τσαγιού χονδροκομμένα κάσιους, 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, 1 τριμμένο κρεμμύδι, 1 ψιλοκομμένο καρότο, 1 πράσινη πιπεριά, ½ κύβο ζωμό βοδινού.
Εκτέλεση…
Βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής στο κουτί. Το στραγγίζετε και το ανακατεύετε με τα κάσιους. Το κρατάτε στην άκρη. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τα λαχανικά. Ρίχνετε το ζωμό και αφήνετε να σιγοβράσουν για 10’. Σερβίρετε το ρύζι σε ατομικές φόρμες και συνοδεύετε με τη σάλτσα λαχανικών.