Υλικά...
600 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας, 8 φέτες προσούτο, 1 ξερό κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο, 2 κουταλιές σούπας ανάμεικτα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, ½ φλιτζάνι λευκό κρασί, ½ φλιτζάνι ζωμό κρέατος, 2 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού, 4 πατάτες, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση…
Κόβετε το φιλέτο σε 16 φέτες και τις φέτες του προσούτο στη μέση. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε δυνατή φωτιά με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέτετε τις φέτες της γαλοπούλας. Αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε και από τις δυο πλευρές. Βγάζετε τις φέτες της γαλοπούλας σε ένα ταψί. Ρίχνετε στο σκεύος με τα σοταρισμένα κρεμμύδια το κρασί, το ζωμό, το χυμό λεμονιού και τα φρέσκα μυρωδικά. Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 5-6’. Τυλίγετε κάθε φέτα γαλοπούλας με μισή φέτα προσούτο. Ψήνετε στο γκριλ στους 200˚C για 5-6’. Για τις πατάτες: Τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. Τις σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 4-5’. Τις σκεπάζετε χαμηλώνετε την ένταση στο μάτι της κουζίνας και τις αφήνετε να μαγειρευτούν για 10’. Σερβίρετε τις φέτες της γαλοπούλας, περιχύνετε με τη σάλτσα και συνοδεύετε με τις πατάτες.