Υλικά...
12 μπισκότα amaretti, 4 κουταλιές μαρμελάδα βερίκοκο, 500 γρ. έτοιμη κρέμα custard, 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 6 κουταλιές ρούμι, 2 κουταλιές αμύγδαλα σε φλούδες ψημένα, άχνη ζάχαρη.
Εκτέλεση…
Αλείφετε τα μπισκότα με τη μαρμελάδα και τα ενώνετε ανά δύο σε σάντουιτς. Βάζετε από ένα ζευγάρι σε έξι ψηλά ποτήρια. Χτυπάτε την κρέμα, το γιαούρτι και το ρούμι. Μοιράζετε στα μπισκότα και βάζετε στο ψυγείο. Λίγο πριν σερβίρετε, πασπαλίζετε με τα αμύγδαλα και την άχνη ζάχαρη και σερβίρετε παγωμένα.