ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Praxis Energy για ΑΕΚ

Praxis Energy για ΑΕΚ

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 | 21:30


Η Praxis Energy Agents παρουσιάζεται ως η διεθνής εταιρεία, που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης γνωστοποίησε πως Έλληνες επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για να επενδύσουν στην ΑΕΚ.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν στο προσκήνιο την Praxis Energy Agents, διεθνή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων με επικεφαλής τον Θεοδόσιο Κυριαζή.

Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο το περιβάλλον του Σταύρου Αδαμίδη δεν έχει διαψεύσει όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση είναι ο Θεοδόσιος Κυριαζής, ο οποίος φέρεται μάλιστα να είναι πολύ θερμός οπαδός της Ένωσης, και ο συγκεκριμένος έχει «τρέξει» όλη την κίνηση για να αναλάβει η Praxis Energy τον «δικέφαλο» αν όλα πάνε καλά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα η Praxis Energy, είναι διεθνής εταιρεία με γραφεία σε ΗΠΑ, Γερμανία, Σιγκαπούρη και Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1993 από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες και πλέον θεωρείται μια από τις κορυφαίες στον πλανήτη στον κλάδο της.

woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger