ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στόνερ: «Άλλαξαν όλα πολύ γρήγορα»

Στόνερ: «Άλλαξαν όλα πολύ γρήγορα»

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 | 21:20


Ο Αυστραλός Παγκόσμιος πρωταθλητής, θεωρεί πως έχει κερδίσει περισσότερη αξιοπιστία με την μετακίνησή του στην Honda
Ο Κέισι Στόνερ εξέφρασε την πικρία του για την δυσπιστία που έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο Αυστραλός Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πήρε την ανάλογη αναγνωσιμότητα στην Ducati για την προσπάθεια που έκανε, ωστόσο αυτό άλλαξε με την μετακίνησή του στην Honda.
Ο Στόνερ μιλώντας στο Motosprint θεωρεί πως πλέον έχει κερδίσει περισσότερη αξιοπιστία και κύρος. Επιπλέον, άφησε τα… βέλη του για τον Βαλεντίνο Ρόσι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέισι Στόνερ:
«Όλα άλλαξαν πολύ γρήγορα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν έπαιρνα τίποτα περισσότερο από δυσπιστία από τα μέσα ενημέρωσης και γενικά είχα λίγη αναγνώριση για αυτά που έκανα και την προσπάθεια που κατέβαλα. Αλλά άλλαξα μοτοσικλέτες με τον Βαλεντίνο.
Πήρε αυτήν που είχα για 4 χρόνια, ενώ εγώ πήρα τη μοτοσικλέτα των ονείρων μου για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αυτό άλλαξε την κατάσταση καθώς όλοι κατάλαβαν ότι μπορούσα να παλεύω για τον τίτλο τα προηγούμενα χρόνια και θα μπορούσα να έχω κερδίσει τουλάχιστον ακόμα έναν τίτλο.

Ο Βαλεντίνο λέει και κάνει τα πάντα για να μειώσει αυτά που έκανα εγώ, η ομάδα και η Honda πέρυσι. Δεν είναι αλήθεια ότι η Honda ξόδεψε τόσα χρήματα, διότι δεν είναι ανόητοι οι άνθρωποι. Δεν είχε νόημα να επενδύσουν πολλά σε αυτήν τη μοτοσικλέτα, των 800cc, τη στιγμή που είχε ξεκινήσει η εξέλιξη της νέας μοτοσικλέτας των 1000cc.

Στην πραγματικότητα η Honda το 2011 δεν έκανε περισσότερα από ότι συνήθως και η απόδειξη είναι ότι η μοτοσικλέτα του 2011 δεν ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη του 2010, εκτός από το κιβώτιο ταχυτήτων».




woop.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger