ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εξιτήριο για τη Moore-Δεκάρα δεν δίνει ο Kutcher

Εξιτήριο για τη Moore-Δεκάρα δεν δίνει ο Kutcher

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 | 12:00



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας της Demi Moore, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ο Ashton Kutcher δεν ενοχλήθηκε να τηλεφωνήσει μία φορά να μάθει για την υγεία της τέως συζύγου του, ενώ αντιθέτως δεν άφησε πάρτι για πάρτι. Χθες το βράδυ εθεάθη στο Summer Soul Festival στο Στάδιο Anhembi της Βραζιλίας να χορεύει και να χειροκροτά στο ρυθμό της μουσικής.

Σύμφωνα με πηγές, ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ, ένας φωτογράφος τον ρώτησε «είναι καλά η Demi;», αλλά εκείνος απέφυγε να απαντήσει και μπαίνοντας σε αυτοκίνητο μαζί με δύο άνδρες και μία ξανθιά γυναίκα, έφυγε βιαστικά, όπως δημοσίευσε η Daily Mail. Χθες, έγινε γνωστό ότι η κόρη της σταρ Rumer Willies του τηλεφώνησε αρκετές φορές ζητώντας του τη βοήθειά του ώστε να συνέλθει η μητέρα της κι εκείνος είτε δεν σήκωνε το κινητό του είτε υποσχέθηκε να βοηθήσει αλλά δεν έκανε το παραμικρό.



Επίσης, η Demi δεν θα συμμετάσχει τελικά στην ταινία «Βαθύ Λαρύγγι» και τον ρόλο της ανέλαβε η Chloë Sevigny, σύμφωνα με πρώτες αναφορές.
Οι φίλοι πάντως της σταρ επιρρίπτουν ευθύνες για την κατάσταση της Demi Moore στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Ashton Kutcher μετά το διαζύγιό τους. Ενώ φλερτάρει με άλλες γυναίκες κι εξαφανίζεται, μετά επιστρέφει και διεκδικεί τη σύζυγό του.

Μάλιστα, όπως λέγεται, έκανε και μία πολύ ντροπιαστική σκηνή ζήλιας, όταν επιτέθηκε φραστικά στον μπασκετμπολίστα Kobe Bryant, ο οποίος σ’ ένα πάρτι για τις «Χρυσές Σφαίρες» μιλούσε με την Demi Moore.

real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger