ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Στου Ρέντη ο Μαρινάκης

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 | 12:50



Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα μεταβεί σήμερα το μεσημέρι (13:30) ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κοπή της πίτας του Ολυμπιακού και με την ευκαιρία ενδέχεται να συζητήσει τα μεταγραφικά ζητήματα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς οι μέρες κυλούν και η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής. Η μία αφορά παίκτη που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και έχει περάσει από την Πρέμιερ Λιγκ. Φήμες αναφέρουν πως μπορεί να είναι ο Λούις Αντόνιο Χιμένεθ, ο οποίος έχει παίξει στην Γουέστ Χαμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ένα τετ α τετ με τον Ράφικ Τζιμπούρ στη σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης» κατά την διάρκεια του ματς με τον Πανιώνιο. Εκεί ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τον ρώτησε τι γίνεται με την κατάσταση του τραυματισμού του.

Το τι του απάντησε ο Αλγερινός επιθετικός δεν έγινε γνωστό, ωστόσο φεύγοντας από το γήπεδο είπε: «Είμαι καλύτερα, δεν πονάω τόσο πολύ, ωστόσο, δεν μπορώ να παίξω ακόμη».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger