ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Φ.Κουβέλης: Δεν είμαστε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ

Φ.Κουβέλης: Δεν είμαστε η κολυμβήθρα του Σιλωάμ

Written By "GreekzNews" on Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 | 12:45



Με τον «αέρα» των δημοσκοπήσεων ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κλείνει μέσω του realfm 97.8 την πόρτα σε φθαρμένα πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και θέτει τα πολιτικά όρια για τις συνεργασίες.

«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ και δεν θα λειτουργήσει αναπαραγωγικά για παλαιά πρόσωπα που έχουν εξαντλήσει τα όρια της πολιτικής τους δράσης» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Φώτης Κουβέλης σχετικά με τα σενάρια περί προσέγγισης της Δημοκρατικής Αριστεράς με πρώτης γραμμής στελέχη από το ΠΑΣΟΚ.

«Μάς ενθαρρύνουν αλλά δεν εφησυχάζομε» επανέλαβε ο κ. Κουβέλης για τις δημοσκοπικές «πτήσεις» του κόμματός του το οποίο, όπως είπε, έχει συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης: Δημοκρατικός Σοσιαλισμός, Ευρωπαϊκός Προσανατολισμός και Ριζοσπαστικός μεταρρυθμισμός.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, κατά τον κ. Κουβέλη μπορεί να γίνει η συζήτηση για τις προγραμματικές συγκλίσεις της αριστεράς ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το κόμμα του βρίσκεται μακριά από τις θέσεις για έξοδο της χώρας από το ευρώ ή για τριετές «πάγωμα» των πληρωμών.

Πάντως ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα «γυρίσει την πλάτη στην ακυβερνησία» ενώ άφησε αιχμές για την κυβέρνηση Παπαδήμου λέγοντας ότι ετοιμάζεται να υπογράψει μία δανειακή σύμβαση χωρίς να έχει πολιτική νομιμοποίηση ή λαϊκή εντολή. 
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger