ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σε αναζήτηση κοινής διαπραγματευτικής γραμμής

Σε αναζήτηση κοινής διαπραγματευτικής γραμμής

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 | 13:00




Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται τελικά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, η οποία αναβλήθηκε χθες εξαιτίας των σκληρών διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά, στις οποίες υπάρχουν ακόμη αποκλίνουσες απόψεις.
Ο Λουκάς Παπαδήμος και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, που στηρίζουν την κυβέρνηση, θα αναζητήσουν στην σημερινή τους σύσκεψη κοινή διαπραγματευτική γραμμή έναντι των απαιτήσεων της τρόικας.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν λοιπόν τα προαπαιτούμενα, που εγείρουν οι δανειστές για την νέα δανειακή σύμβαση, όπως οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, οι επικουρικές συντάξεις, καθώς και οι έγγραφες δεσμεύσεις, που ζητούν να αναλάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί για την εφαρμογή και μετά τις εκλογές των επαχθών οικονομικών μέτρων.
Ο Λουκάς Παπαδήμος συνέχισε, πάντως, και χθες τις διαβουλεύσεις με τον επικεφαλής των τραπεζιτών Τσαρλς Νταλάρα. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και του Διεθνούς Ινστιτούτου συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι έχει υπάρξει πρόοδος σε τεχνικά και νομικά ζητήματα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger