Υλικά...
500 γρ. κοφτό μισό ολικής άλεσης, 2 μεσαίες μελιτζάνες φλάσκες, 300 γρ. σάλτσα ντομάτας, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 4 κουταλιές ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες, φρέσκο θυμάρι.
Εκτέλεση…
Πλένετε και κόβετε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζετε το κοφτό μακαρονάκι. Στη συνέχεια, το σουρώνετε και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τις μελιτζάνες και σοτάρετε για 2’. Στη συνέχεια προσθέτετε την σάλτσα ντομάτας και μαγειρεύετε για 10’. Προσθέτετε στη σάλτσα με τις μελιτζάνες και το βρασμένο κοφτό μακαρονάκι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε προσθέτοντας τις ελιές και λίγο φρέσκο θυμάρι.