Υλικά...
500 γρ. κοφτό μισό ολικής άλεσης, 350 γρ. καλαμπόκι, 500 γρ. φρέσκο σπανάκι, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Εκτέλεση…
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε το κοφτό μακαρονάκι για 9’ με αλατισμένο νερό. Όταν τα ζυμαρικά βράσουν τα στραγγίζετε σε ένα σουρωτήρι. Πλένετε καλά το σπανάκι με άφθονο νερό και το στραγγίζετε καλά. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτετε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το σπανάκι. Το σοτάρετε καλά, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι και μόλις μαγειρευτεί προσθέτετε και το καλαμπόκι. Τοποθετείτε στην κατσαρόλα και το κοφτό μακαρονάκι και ανακατεύετε. Σερβίρετε προσθέτοντας προαιρετικά φρέσκο τριμμένο μανούρι.