ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Τιτανομαχία στο «Καμπ Νόου»

Τιτανομαχία στο «Καμπ Νόου»

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 | 19:30



Μπαρτσελόνα και Ρεάλ κονταροχτυπιούνται στο τρίτο clasico της σεζόν με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι πιο κοντά σε αυτά αφού έχει πάρει το πρώτο ματς με 2-1. Περίεργη είναι η κατάσταση στο εσωτερικό των Μαδριλένων καθώς ο Μουρίνιο έχει χάσει τα πατήματά του στα αποδυτήρια.

Το pamesports είχε κάνει μία έρευνα στα άδυτα της «βασίλισσας» στις 14 Σεπτεμβρίου και σας είχε αποκαλύψει τα γεγονότα που βγήκαν αυτές τις ημέρες στην επιφάνεια. Ανεξαρτήτως του ότι τα… κουκούλωσαν Μουρίνιο, Κασίγιας και Ράμος για να μην ρίξουν άλλο… λάδι στη φωτιά ώστε να συγκεντρωθούν ενόψει του αποψινού αγώνα, αλλά και στο πρωτάθλημα που βρίσκονται πέντε πόντους μπροστά, η κατάσταση παραμένει μπαρούτι στα ενδότερα του συλλόγου. Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά για να ληφθούν οι αποφάσεις. Είχαμε γράψει τότε ότι αν ο Μουρίνιο πάρει πρωτάθλημα ή Τσάμπιονς Λιγκ θα φύγει. Το ίδιο θεωρούμε ότι ισχύει και τώρα. Δύσκολα όμως θα αποχωρήσει αν δεν κατακτήσει κάποιον από τους δύο προαναφερόμενους τίτλους.

Μυστήριο η ενδεκάδα του «Μου»
Ο Μουρίνιο πήρε 22 παίκτες μαζί του (16 μπορεί να δηλώσει). Μέσα σε αυτούς είναι και ο Πέπε. Για τον Πορτογάλο δήλωσε ότι αν είναι έτοιμος να παίξει, θα μπει κανονικά, δέχεται όμως… πιέσεις για να μην τον χρησιμοποιήσει. Από εκεί και πέρα, είναι στον… αέρα η ενδεκάδα αφού δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του. Προτίθεται πάντως να κατέβει αμυντικά. Κάτω από τα δοκάρια σίγουρα θα είναι ο Κασίγιας. Από εκεί και πέρα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ράμος με παρτενέρ πιθανότατα τον Αλμπιόλ (δύσκολο να ξεκινήσει ο Καρβάλιο). Αριστερά θα βρίσκεται ο Μαρσέλο και δεξιά ο Αρμπελόα. Στα χαφ θα είναι σίγουρα ο Αλόνσο με τις άλλες δύο θέσεις να παίζονται. Αν ο Λάας είναι καλά (είχε ενοχλήσεις) θα ξεκινήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκρανέρο που και αυτός χτύπησε στο ματς με την Μπιλμπάο. Αλλιώς υπάρχει και ο Κοεντράο. Στην επίθεση θα είναι ο Ρονάλντο αριστερά, ο Οζίλ δεξιά και στην κορυφή ή ο Μπενζεμά ή ο Ιγκουαΐν.

Με τους 11 του «Μπερναμπέου»
Ο Γκουαρντιόλα προτίθεται να κατεβάσει τους 11 που έβαλε στη Μαδρίτη και γύρισαν το ματς από το 0-1 σε 2-1. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πίντο ο οποίος παίζει πάντοτε στους αγώνες του Κυπέλλου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Πουγιόλ, Πικέ, δεξιά ο Αλβες και αριστερά ο Αμπιντάλ. Μπροστά από τα δύο στόπερ ο Μπουσκέτς, στο κέντρο ο Τσάβι από δεξιά και ο Ινιέστα από αριστερά και πίσω από τους δύο φορ (Σάντσες και Μέσι) ο Φάμπρεγκας. Η επιστροφή του Πέδρο δίνει ακόμη μία λύση για την επίθεση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα το 4-3-3 θα μετατρέπεται σε 3-4-3 ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Διαιτητής
Απόψε σφυρίζει στη Βαρκελώνη ο Φερνάνδο Τεϊχειρα. Είχε διαιτητεύσει στις δύο τελευταίες ήττες της Μπαρτσελόνα. Η πρώτη ήταν στις 30 Απριλίου του 2011 από τη Σοσιεδάδ με 2-1 όπου είχε ακυρώσει καθαρό γκολ του Μιλίτο στο 1-1 (στο 76’) και η δεύτερη στις 26 Νοεμβρίου του 2011 (από τη Χετάφε με 1-0), που δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Μέσι στο 90’. Είναι το δεύτερο clasico που σφυρίζει καθώς ήταν και στον επαναληπτικό αγώνα του Σούπερ Κόπα τον περασμένο Αύγουστο στη Μαδρίτη (2-2 το σκορ).

real.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger