ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα

Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 | 09:10



Παγωνιά και χιονοπτώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν πραγματοποιείται από το απόγευμα της Δευτέρας για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, το βορειοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.
Επίσης, απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης, ενώ μόνο με αλυσίδες επιτρέπεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Με καθυστέρηση μιας ή δύο ωρών θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Γρεβενών, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης.
Εν τω μεταξύ, απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του πλοίου «Θάσος 6», το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν μπορούσε να δέσει το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Θάσου, προερχόμενο από Κεραμωτή. Το πλοίο, το οποίο μετέφερε 104 επιβάτες, 9 ΙΧ αυτοκίνητα, 5 φορτηγά και 1 λεωφορείο, λόγω των ισχυρών ανέμων, παρασύρθηκε και προσάραξε σε αβαθή.
Τελικά, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, μετά από ώρες, με ασφάλεια στο λιμάνι με τη βοήθεια γερανοφόρου καλαθοφόρου οχήματος από την ξηρά, που επιστρατεύθηκε γι αυτόν τον λόγο. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε στις 6.35 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger