Υλικά...
4 φιλέτα στήθος γαλοπούλας 170 γρ. το καθένα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 15 γρ. ηλιέλαιο, 150 ml ginger wine, 2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού, 1 κομμάτι τζίντζερ σε σιρόπι ψιλοκομμένο, 3 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά.
Εκτέλεση…
Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα και σοτάρετε στο ηλιέλαιο για περίπου 6’ την κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί καλά και να ροδίσει. Βγάλτε από το τηγάνι το ginger wine, βράστε το για 5’, προσθέστε το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και την κρέμα γάλακτος. Μόλις φθάσει σε σημείο βρασμού, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε για 2-3’. Τοποθετήστε τα φιλέτα σε ζεστά πιάτα, περιχύστε με τη σάλτσα ραντίστε με λίγη πάπρικα και σερβίρετε αμέσως με γαρνιτούρα της επιλογής σας.