ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στη ΓΑΔΑ ο Λαζόπουλος για το Twitter

Στη ΓΑΔΑ ο Λαζόπουλος για το Twitter

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 23:10




Την πόρτα της ΓΑΔΑ πέρασε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός ζήτησε τη συμβολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να σβηστεί ψεύτικος λογαριασμός που είχε δημιουργήσει άγνωστος στο Twitter χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του.

Τις τελευταίες μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανιζόταν στη γνωστή ιστοσελίδα να ανεβάζει υβριστικά -και μάλιστα χυδαία μηνύματα- για Ελληνες πολιτικούς. Αρκετοί μάλιστα ήταν οι χρήστες του Twitter που πίστεψαν ότι τα σχόλια προέρχονταν από τον ίδιο τον γνωστό ηθοποιό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Λάκης Λαζόπουλος που είχε πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης ενημέρωσε αρχικά τηλεφωνικά τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη για το περιστατικό, ενώ χθες το πρωί πήγε ο ίδιος στα γραφεία της υπηρεσίας, στο 12ο όροφο του κτιρίου της ΓΑΔΑ. Μάλιστα, η «Εspresso» ήταν εκεί και κατέγραψε την είσοδο του γνωστού ηθοποιού στο αστυνομικό μέγαρο.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κατέθεσε μήνυση και, κυρίως, δεν ζήτησε τη δίωξη του αγνώστου που δημιούργησε το ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία του.

Αντιθέτως, προέβη σε προφορική καταγγελία, ζητώντας από τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μεριμνήσουν προκειμένου να κατεβεί το ψεύτικο προφίλ, το οποίο ουσιαστικά διέσυρε τον γνωστό ηθοποιό, λόγω των υβριστικών σχολίων για δημόσια πρόσωπα που «ανέβαζε» ο άγνωστος μέχρι στιγμής δημιουργός του.

Ηδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήρθαν σε επαφή με την εταιρεία που διαχειρίζεται το Twitter. Μάλιστα, χθες το μεσημέρι ο λογαριασμός στο Twitter που είχε τα στοιχεία του γνωστού ηθοποιού κατέβηκε και οι χρήστες της σελίδας δεν είχαν πρόσβαση.

Ο γνωστός ηθοποιός αυτή τη φορά θέλησε να μην κάνει μήνυση, παρά μόνο προφορική καταγγελία, πλην όμως επιφυλάσσεται για το μέλλον, καθώς εάν εκ νέου χρησιμοποιηθεί το όνομα του, τότε ίσως να προβεί σε όλα τα νόμιμα μέσα άμυνας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger