ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Οι ερωτικές περιπέτειες της Taylor

Οι ερωτικές περιπέτειες της Taylor

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 | 06:00


Ένα νέο βιβλίο για την προσωπική ζωή της Liz Taylor κάνει την εμφάνισή του στα βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ και σπέρνει πανικό, αφού τη θέλει να επιδιδόταν σε...ευγενή σπορ, αλλά και ménage à trois με τον JFK.
Το βιβλίο των Danforth Prince και Darwin Potter "Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame", αποκαλύπτει μεταξύ άλλων την σεξουαλική σχέση της Liz Taylor με τον Ronald Reagan, όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 36 και ήδη καταξιωμένος σταρ του Χόλιγουντ.
"Ο Reagan μου φερόταν σα να ήμουν ενήλικη γυναίκα και αυτό με είχε ενθουσιάσει. Θυμάμαι το πρώτο βράδυ. Καθόμασταν στο καθιστικό του, σε έναν καναπέ. Ένιωθα πως ήθελε να με φιλήσει, να κάνει το πρώτο βήμα. Αλλά τον πρόλαβα εγώ, ανυπόμονη πάντα. Όρμησα πάνω του. Αργότερα μεταφερθήκαμε στην κρεβατοκάμαρά του", αναφέρει σχετικά το βιβλίο.
Αναφορά γίνεται όμως και στην σχέση της Liz με τον JFK, αφού τη θέλει ένα βράδυ που κολυμπούσε μαζί με εκείνον και τον ηθοποιό Robert Stack (στο σπίτι και την πισίνα του πρώτου), να επιδίδεται σε...τρίο μαζί τους. Εννοείται πως εκείνη την εποχή και οι τρεις ήταν παντρεμένοι με άλλους συντρόφους.
Το βιβλίο δεν αφήνει εκτός ούτε τις σχέσεις της με τους ηθοποιούς Errol Flynn, Tony Curtis και Paul Newman, δίνοντας στη...φόρα πικάντικα σενάρια.
Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα γίνεται στον Frank Sinatra. Όταν το ζευγάρι χώρισε, εκείνη για να τον κρατήσει δίπλα της είπε ψέματα πως είναι έγκυος στο παιδί του. "O Frank όμως δεν ήταν από τους άντρες που θα αντιδρούσε, όπως εκείνη ήθελε. Όχι μόνο δεν της έκανε πρόταση γάμου, αλλά της άφησε χρήματα για μια έκτρωση", αναφέρει το βιβλίο που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, αφού αποκαθηλώνει την σταρ σε επίπεδο...νυμφομανούς...







Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger