ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Βιετναμέζος θύμα ληστείας στη Ρόδο

Βιετναμέζος θύμα ληστείας στη Ρόδο

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 06:00



Βιετναμέζος θύμα ληστείας στη Ρόδο
Τις πενιχρές οικονομίες ενός Βιετναμέζου μετανάστη έβαλε στο μάτι ένας άγνωστος κακοποιός, που του έστησε ενέδρα στην Ιαλυσό της Ρόδου και του επιτέθηκε στην στιγμή που είχε τελειώσει από τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι του!
Ο δράστης πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στον 43χρονο αλλοδαπό που περπατούσε ανυποψίαστος και τον χτύπησε άγρια με τα χέρια του στο πρόσωπο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, σύμφωνα με το protothema.gr
Μόλις τον εξουδετέρωσε, άρπαξε από τη μέση του το τσαντάκι του που περιείχε όλα κι όλα 60 ευρώ και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και εξαφανίστηκε. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς οι οποίοι αναζητούν τον ληστή.
Άφαντοι για τρίτο 24ωρο παραμένουν οι δύο άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε ένα τουριστικό γραφείο που λειτουργεί και ως ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο Τσιλιβί Ζακύνθου και ακινητοποίησαν τον υπάλληλο με την απειλή πιστολιού. Οι κουκουλοφόροι ληστές άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν τρέχοντας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δεν έχουν αποδώσει καρπούς.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger