ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Διαμάχη Στρατού – Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης για το Αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού!

Διαμάχη Στρατού – Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης για το Αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού!

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 09:10

Κόντρα ανάμεσα στο Δ’ Σώμα Στρατού και την Αυτοκινητιστική Λέσχη της Ξάνθης φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με αφορμή το αίτημα της Α.ΛΕ. Ξάνθης να πραγματοποιήσει... αγώνες στο αεροδρόμιο του Ν. Ζυγού στην Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό η Α.ΛΕ. Ξάνθης κατά καιρούς διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις και αγώνες στον χώρο του αεροδρομίου, ο οποίος ανήκει στο Υπουργείο Γεωργίας και έχει παραχωρηθεί στον Ελληνικό Στρατό. Με απόφαση του ΓΕΣ ωστόσο για την παραχώρησή της έκτασης στην Α.ΛΕ. Ξάνθης, ενόψει των αγώνων τύπου “Dragster” που διοργανώνονται από τη Λέσχη στις 13 και 14 Οκτωβρίου, ζητήθηκε το ποσό των 1.200 ευρώ για κάθε ημέρα χρήσης καθώς και το 35% των ακαθάριστων εσόδων από τη διοργάνωση.

Η εξέλιξη αυτή ξάφνιασε τα μέλη της Α.ΛΕ. Ξάνθης, καθώς όπως ξεκαθαρίζουν ουδέποτε στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι ανάλογο και μέχρι και σήμερα, στο σύνολο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Λέσχη δεν υπάρχει εισιτήριο ή υπάρχει ένα συμβολικό τίμημα το οποίο καταβάλουν οι επισκέπτες και ως εκ τούτου τα έσοδα απουσιάζουν ή καλύπτουν το κόστος της διοργάνωσης.

Από τη μεριά του το Δ’ ΣΣ επισημαίνει πως η απόφαση είναι του ΓΕΣ και εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις που κάποιος ιδιώτης ζητά την παραχώρηση έκτασης για τη διοργάνωση παρεμφερών δραστηριοτήτων.

Σε ανακοίνωσή της η Α.ΛΕ. Ξάνθης αναφέρει πως θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του στρατού, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 2.400 ευρώ για την εν λόγω εκδήλωση μαζί με το 35% των εσόδων, εφόσον αυτά προκύψουν, εξηγώντας ωστόσο πως η ίδια από τα έσοδα της εκδήλωσης ευελπιστεί να καλύψει τα τρέχοντα έξοδα της Λέσχης καθώς και η προηγούμενη εκδήλωση, το κόστος της οποίας δεν έχει ακόμη καλυφθεί.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Λέσχη αναφέρει:
«Μετά την προσωπική διαβεβαίωση από επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Αν. Μακ. - Θράκης ότι θα στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια της Α.ΛΕ Ξάνθης να κάνει την διοργάνωση το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου 2012, το Δ.Σ. της Α.ΛΕ.Ξ. στη συνεδρίασή του την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 αποφάσισε να προχωρήσει στην διοργάνωση του 3ου αγώνα 0-400 Ξάνθης για το 2012.

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά από πολύ συζήτηση το Δ.Σ. αποφάσισε να αναλάβει το ρίσκο της διοργάνωσης ελπίζοντας ότι:

1. από τα έσοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα καθώς και το χρεωστικό υπόλοιπο από τον προηγούμενο αγώνα.

2. από την διοργάνωση θα προκύψει το επιπλέον ποσό που ζητά το Δ΄ Σ.Σ.

3. σε περίπτωση που συνεχίζει να υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα αυτή θα καλυφθεί από τους επαγγελματίες της περιοχής σύμφωνα με την δέσμευσή τους.

Με δεδομένα τα παραπάνω το Δ.Σ. δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει το σύνολο των απαιτήσεων του Δ΄Σ.Σ.

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό η παραίτησή του θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου να αναλάβει την λειτουργία του συλλόγου».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger