ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τα πρώτα στοιχεία για τα νέα χαρακτηριστικά του Android Key Lime Pie

Τα πρώτα στοιχεία για τα νέα χαρακτηριστικά του Android Key Lime Pie

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 | 11:20


Εδώ και αρκετό καιρό δίνουν και παίρνουν οι φήμες για το νέο Nexus phone και την επόμενη αναβάθμιση του Android που θα έχει. Μέχρι τώρα η φημολογία μίλαγε για...
τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει η συσκευή. Σήμερα θα δούμε κάποια από τα πιθανά νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το Android Key Lime Pie.

Πρώτο και σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι οι νέες high end συσκευές πραγματικά στραγγίζουν τη μπαταρία τους, όμως τώρα με τη νέα αναβάθμιση θα γίνετε καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης που θα λύσει πολλά προβλήματα.

Δεύτερο και επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη του Customization Center που θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παραμετροποιήσουν τη συσκευή τους όπως θέλουν, με άλλα λόγια θα μπορείς να διαλέξεις από την εμφάνιση των εικονιδίων μέχρι τη πλήρη αλλαγή του UI της συσκευής.

Άλλες μικρότερες προσθήκες στο Android Key Lime Pie θα είναι η βελτίωση του Google Play, η δυνατότητα φωνητικών οδηγιών στο χρήστη, για απλά θέματα όπως η ενεργοποίηση του WiFI, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο η νέα αναβάθμιση να φέρει ριζική αλλαγή στο built-in video player που έχει το Android.

technewz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger