ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Adele στο soundtrack του Skyfall !

Η Adele στο soundtrack του Skyfall !

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 16:40




Το τραγούδι με τίτλο "Skyfall" που έγραψε και ερμήνευσε Adele είναι το soundtrack της νέας ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή στον ρόλο του πιο διάσημου κατάσκοπου τον Daniel Craig.

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου στο site της Adele και είναι τώρα διαθέσιμο για αγορά στο iTunes. Η Adele επέλεξε αυτήν την ημέρα να δώσει στην δημοσιότητα το "Skyfall" ανήμερα της 50ής επετείου των ταινιών του διάσημου κατασκόπου.

Η Adele έγραψε και ερμήνευσε το κομμάτι με τίτλο "Skyfall" μαζί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της Paul Epworth και το ηχογράφησε στο στούντιο των Beatles, στην Abbey Road του Λονδίνου μαζί με 77μελή ορχήστρα.

Πρόκειται για το πρώτο νέο υλικό της Adele μετά το άλμπουμ "21" που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011.

Το "Skyfall" είναι η 23η ταινία της σειράς James Bond και η τρίτη στην οποία πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου στην Αγγλία, στην Ελλάδα την 1η Νοεμβρίου και στις 9 Νοεμβρίου 2012 στην Αμερική.

Το όνομα της 24χρονης τραγουδίστρια φιγουράρει πλέον μεταξύ των μεγάλων καλλιτεχνών που έχουν επιλεχθεί για να τραγουδήσουν στις ταινίες του θρυλικού βρετανού πράκτορα, όπως η Shirley Bassey (Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker), οι Duran Duran (A View To A Kill), η Nancy Sinatra (You Only Live Twice), ο Paul McCartney (Live and Let Die), η Tina Turner (GoldenEye), η Carly Simon (Nobody Does it Better), οι A-ha (The Living Daylights), η Sheena Easton (For Your Eyes Only) και η Madonna (Die Another Day).

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger