ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ο Άρης θα υπαχθεί στο άρθρο 99

Ο Άρης θα υπαχθεί στο άρθρο 99

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 18:40




Τη βεβαιότητά τους για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 εξέφρασαν το βράδυ της Τετάρτης οι κ.κ. Τσομίδης, Χριστοφορίδης και Αργυριάδης.

Οι τρεις νομικοί, που έχουν αναλάβει τη συγκεκριμένη υπόθεση, με κοινή τους τοποθέτηση, καταγγέλλουν όσους διατείνονται για το αντίθετο, διατρανώνοντας παράλληλα ότι οι σημαντικές προσπάθειες των παραγόντων και των στελεχών της ΠΑΕ θα πιάσουν τόπο.

Παράλληλα ενημέρωσαν ότι έχουν κλείσει ραντεβού με το Υπουργείο Οικονομικών την προσεχή Παρασκευή (12/10).

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή των νομικών του Άρη:

«Καταγγέλλουμε την ανεύθυνη, παραπλανητική και υποβολιμαία συμπεριφορά παραγόντων του Άρη, που στόχο έχει να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα. Επίσης, καταγγέλλουμε όλους αυτούς που εντύπως και ηλεκτρονικά προσβάλλουν παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Άρης, που έχουν δώσει το είναι τους για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Ανακοινώνουμε ότι το ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους υπουργούς κλείστηκε για την Παρασκευή στην Αθήνα, ύστερα από δική τους πρόσκληση.

Ελπίζουμε η πολιτική ηγεσία, αντιλαμβανόμενη στο πλαίσιο της διαδικασίας εξυγίανσης όχι μόνο των ΠΑΕ, αλλά γενικότερα της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, ότι το δίκαιο αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 θα γίνει δεκτό. Χωρίς αυτό να σημαίνει το μη καταλογισμό των ποινικών, οικονομικών, ηθικών ευθυνών, όσων έφεραν την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτή την οικτρή κατάσταση.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα υπαχθεί στο άρθρο 99. Όχι γιατί θα του χαριστεί κάτι, αλλά γιατί το δίκαιο και ο νόμος το επιβάλλουν».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger