ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δοκίμασε τη φυσική μάσκα ομορφιάς της Βικτώρια

Δοκίμασε τη φυσική μάσκα ομορφιάς της Βικτώρια

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 03:50



Νομίζεις ότι τα διάσημα κορίτσια όπως για παράδειγμα η Βικτώρια Μπέκαμ, δίνουν μια περιουσία σε μπότοξ και θεραπείες;

Και όμως αν θέλεις και εσύ να το κάνεις όπως η Μπέκαμ και να έχεις νεανικό και λαμπερό δερματάκι, δεν έχεις παρά να επενδύσεις στην θαυματουργή μάσκα με αβοκάντο και βερίκοκο! Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για την φυσική μάσκα ομορφιάς της Posh Βικτώρια που δεν θα σου στοιχίσει ούτε 10 ευρώ για να την φτιάξεις!

Τι θα χρειαστείς: 6-7 βερίκοκα και 2 ώριμα αβοκάντο για αρχή! Το βασικό είναι να βρεις από το μανάβικο φρέσκα βερίκοκα αλλά και ώριμα αβοκάντο που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σου!

Βερίκοκα και αβοκάντο για το προσωπάκι της Βικτώρια!

Φτιάξτην μόνη σου: τα βερίκοκα θα γίνουν σαν κρέμα με το γουδί ενώ το αβοκάντο για να το καθαρίσεις δεν θα δυσκολευτείς πολύ απλά μόλις το καθαρίσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα γουδί για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, δηλαδή το αβοκάντο να πάρει τη μορφή κρέμας.

Πώς θα το πετύχεις: δεν έχεις παρά να ανακατέψεις μαζί το αβοκάντο και τα φρέσκα βερίκοκα (Ενώ δεν πρέπει να ρίξεις λεμόνι για να γίνει πιο αραιό). Το μείγμα που δημιουργείται είναι παχύρευστο και θα πρέπει να το απλώσεις προσεκτικά στο δερματάκι σου αλλά πρόσεξε με το μείγμα να καλύψεις το προσωπάκι σου αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν βγάλεις τη μάσκα το δέρμα σου θα είναι πιο απαλό και λαμπερό!

Πόσο θα αφήσεις τη μάσκα: Η Βικτώρια αφήνει το μείγμα να δράσει καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά το επόμενο πρωί ξυπνάει κάπως περίεργα. Εσύ καλά θα κάνεις να το αφήσεις στο δερματάκι σου να δράσει για περίπου μισή ωρίτσα.

Τι κάνει η θαυματουργή μάσκα: τα φυσικά οξέα των φρούτων λειτουργούν σαν απαλά απολεπιστικά προϊόντα για το δέρμα σου αφού απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.

Μην ξεχνάς ότι τα βερίκοκα είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνη A και C που βοηθάει στο να αναζωογονηθεί το δέρμα σου και να «τσιτώσει» ενώ το αβοκάντο είναι πολύ πλούσιο σεβιταμίνη E αλλά και σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν πολύ στην βελτίωση της όψης αλλά και της υφής του δέρματος σου.

Τα αποτελέσματα: μπορεί να μην δείχνεις ακριβώς σαν την Βικτώρια, όμως το δέρμα σου θα είναι με αυτή τη μάσκα πιο λαμπερό, ενώ ο τόνος της επιδερμίδας σου θα δείχνει καλύτερος αφού τα οξέα από τα βερίκοκα λειτουργούν σαν φυσικό σκραμπ για το δερματάκι σου.

Η θαυματουργή μάσκα της Βικτώρια λοιπόν, μπορεί να μην είναι το υποκατάστατο του μπότοξ ή του λέιζερ όμως η μάσκα βερίκοκου-αβοκάντο είναι ένα μαγικό κόλπο για τέλειο δέρμα!
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger