ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αβραμόπουλος: Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Αβραμόπουλος: Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 00:00




Στα πλαίσια της 67ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνεχίζει σήμερα τις επαφές του στη Νέα Υόρκη.

Απόψε, θα συναντηθεί με την Αμερικανίδα ομόλογό του, Χίλαρι Κλίντον, ενώ νωρίτερα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια και την Κύπρια ομόλογό του, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή.

Αύριο, ο υπουργός Εξωτερικών πρόκειται να συνεχίσει τις διμερείς επαφές του.

Μεταξύ άλλων έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με το γενικό γραμματέα του ΟΑΣΕ, Lamberto Zannier, καθώς και με τους ομολόγους του της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζλάτκο Λαγκούμτζια, της Αλβανίας, Έντμοντ Παναρίτι, του Παναμά, Romulo Roux, του Νοτίου Σουδάν, Nhial Deng Nhial, της Ιορδανίας, Nasser Judeh και της Βραζιλίας, Antonio de Aguiar Patriota.

Επίσης, θα επισκεφθεί την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, όπου θα έχει συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας κ. Δημήτριο.

Αύριο το βράδυ, ο κ. Αβραμόπουλος θα παραβρεθεί σε εκδήλωση της Κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε., προσκεκλημένος του προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger